Curatieve coaching.

orange bar

Heeft u iemand die is uitgevallen en wilt u hem of haar de beste coaching aanbieden die mogelijk is? Onze gespecialiseerde coaches staan per direct voor u klaar.

Hoe kunt u optimale begeleiding bieden bij uitval?

Hoewel burnout al enkele jaren aan bekendheid heeft gewonnen, worstelen veel organisaties, leidinggevenden en HR-afdelingen nog steeds met de omgang. Hoe zorgt u dat de werknemer in deze situatie met respect behandeld wordt? Wat zijn de meest effectieve vormen van coaching of counseling? Hoe zorgt u ervoor dat de cliënt niet tussen wal en schip valt, bijvoorbeeld wanneer therapie te zwaar is maar coaching te licht? Onze coaching waarborgt duurzaam herstel en re-integratie op de werkvloer door maatwerk en persoonlijke aandacht.

Onze aanpak

Ideefix HR Innovations werkt samen met de beste stress specialisten en counselors waarmee het verschil kan worden gemaakt. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek en ontvang een op maat advies dat bij uw organisatie en werknemer past. Al onze coaches zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in stress-gerelateerd verzuim en herstel. Wij begeleiden uw medewerkers met veel respect en expertise, in drie tot negen sessies van 60 minuten.

  • 1-op-1 coaching door experts beschikbaar door heel Nederland
  • Binnen 24 uur beschikbaar, telefonische intake en op maat advies
  • Vaardigheden en tools voor zelfregulatie en duurzaam herstel

Wat kunt u verwachten?

Onze curatieve coaching is onderscheidend door een combinatie van wetenschappelijke methodieken, persoonlijke aandacht en hoogwaardige kwaliteit van opleiding van onze coaches.

  • Duurzaam herstel en begeleiding richting re-integratie
  • Focus voorbij herstel, namelijk op vitaliteit, veerkracht en werkgeluk
  • Hoge tevredenheid over de afhandeling van de situatie
  • Sterke matchmaking tussen coach en coachee

Ervaringen

Ik heb nu minder schaamte om ‘beperkingen’ aan te geven; dit wordt gezien als sterk punt dat je iets tijdig signaleert - zowel door collega’s als door leidinggevenden. Daarnaast sterkere onderlinge band binnen het team als gevolg van realisatie dat iedereen tegen dit soort uitdagingen aanloopt’.

- Anonieme gebruiker

I would recommend Ideefix HR Innovations to all my friends, family and colleagues who need coaching on vitality and becoming stress resistance’.

- Anonieme gebruiker

ga van curatief naar preventief met ideefix innovations.

orange bar

Deelt u onze visie voor een stressvrij werkend Nederland en gelooft u ook in preventief investeren in mens, management en cultuur? Neem vandaag dan nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om meer te weten over onze oplossingen voor uw organisatie. We hebben het voor u makkelijk gemaakt in drie simpele stappen:

step1

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Tijdens dit gesprek kunnen we een vervolg afspreken in de vorm van een kennismakingsworkshop voor HR en MT binnen uw organisatie.

step1

Rendementsprognose

Wij maken vrijblijvend een rendementsprognose voor u op maat op basis van de gegevens beschikbaar binnen uw organisatie.

step1

Kennismakingsworkshop op maat

Bij interesse bieden wij graag een kennismakingsworkshop aan waarin wij:

  • Kerninzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de belangrijkste trends delen
  • Het MT en leidinggevenden enthousiasmeren voor een preventieve aanpak in uw organisatie
  • Een interactieve introductie geven van de 7 pijlers van een stressbestendige organisatie

Neem vandaag nog contact op voor de start van een stressbestendige organisatie.

orange bar
stress-resistant