Executive coaching.

orange bar

Hoe hoger in de boom, hoe meer wind gevangen wordt. Verzuim op executive en C-level niveau brengt grote risico’s met zich mee en vraagt om uitmuntende stressbestendigheid. Investeer daarom in de leiders van uw organisatie, zodat zij een positief rolmodel worden voor het personeel en hen kunnen inspireren op gebied van vitaliteit, veerkracht en werkgeluk.

Kunt u eerlijk zeggen dat uw leiders rolmodellen zijn?

Leidinggevenden op directieniveaus staan onder enorme druk. Zij hebben het niet alleen druk met werk, maar ook met de enorme verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie die zij vervullen voor de organisatie. Daarom zullen uw hoogst geplaatste leidinggevenden zeer hoog ontwikkelde capaciteiten tot zelfregulatie moeten hebben. Niet alleen om eigen verzuim ten alle tijden te voorkomen, maar evengoed om deze vaardigheden te modelleren naar de gehele organisatie.

Onze aanpak

Wij helpen organisaties hun directieleden te begeleiden richting een uitmuntende vitaliteit, veerkracht en sociale voorbeeldfunctie. Met onze unieke en op maat gemaakte executive coaching trajecten worden uw leidinggevenden experts in het modelleren en interactief reguleren van uw personeel. Trajecten kunnen 1-op-1 of in groepsverband aangeboden worden. Effectieve trajecten bestaan uit drie tot negen sessies van 60 minuten per keer.

  • Begeleiding tot excellent rolmodel door meesters van vitaliteit
  • Unieke, exclusieve tools om opgestapelde stress veilig en snel te ontladen
  • Binnen 24 uur beschikbaar, telefonische intake en landelijke dekking

Wat kunt u verwachten?

Deze trajecten worden als transformatief ervaren en brengen een nieuwe vitaliteit de organisatie in vanuit de bestuurskamers.

  • Uw bestuurders als bron van nieuwe inspiratie en vitaliteit voor de organisatie
  • Verbeterde werknemerstevredenheid met betrekking tot leidinggevenden
  • Toename van sociaal kapitaal, goodwill en excellentie in de organisatie

Ervaring klanten

De opgedane inzichten geven mij meer grip op m’n leven’ en werk.

- Anonieme gebruiker

Vooral voordeel in de bewustwording en het kunnen herkennen van potentiële stressvolle situaties bij mijzelf als mijn teamleden.

- Anonieme gebruiker

Mijn veerkracht en vitaliteit was al goed, maar ik weet nu beter waarom. Vorig jaar had ik een mindere periode en ik kan de verbetering nu borgen.

- Anonieme gebruiker

ga van curatief naar preventief met ideefix innovations.

orange bar

Deelt u onze visie voor een stressvrij werkend Nederland en gelooft u ook in preventief investeren in mens, management en cultuur? Neem vandaag dan nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om meer te weten over onze oplossingen voor uw organisatie. We hebben het voor u makkelijk gemaakt in drie simpele stappen:

step1

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Tijdens dit gesprek kunnen we een vervolg afspreken in de vorm van een kennismakingsworkshop voor HR en MT binnen uw organisatie.

step1

Rendementsprognose

Wij maken vrijblijvend een rendementsprognose voor u op maat op basis van de gegevens beschikbaar binnen uw organisatie.

step1

Kennismakingsworkshop op maat

Bij interesse bieden wij graag een kennismakingsworkshop aan waarin wij:

  • Kerninzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de belangrijkste trends delen
  • Het MT en leidinggevenden enthousiasmeren voor een preventieve aanpak in uw organisatie
  • Een interactieve introductie geven van de 7 pijlers van een stressbestendige organisatie

Neem vandaag nog contact op voor de start van een stressbestendige organisatie.

orange bar
stress-resistant