Digital Solutions – Vitaliteit aanbod op 1 Plek.

orange bar

Al uw (digitale) vitaliteit aanbod op één gebruiksvriendelijke plek? Bereik en activeer uw personeel op de meest eenvoudige en inspirerende manier voor optimale motivatie en houdt gemakkelijk bij wat uw personeel doet aan vitaliteit en wat het oplevert.

Hoe krijgt u het vitaliteits aanbod in uw organisatie georganiseerd?

U heeft vast zoals vele organisaties al eerder geïnvesteerd in (online) modules voor vitaliteit of persoonlijke ontwikkeling. Een probleem waar u dan mogelijk mee kampt is het gefragmenteerde aanbod dat voor uw medewerkers moeilijk te navigeren is en aan gebruiksvriendelijkheid te wensen over laat. En ook al heeft u reeds een bestaand vitaliteits aanbod, hoe krijgt en behoudt u mensen intrinsiek gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan en blijven? En hoe weet u of u rendement haalt uit uw investeringen?

Onze aanpak

Onze digitale oplossing biedt zowel uw werknemers als HR afdeling een hoogwaardige ervaring. Met onze software integreren wij uw gehele vitaliteits aanbod zodat al uw medewerkers toegang hebben tot een gepersonaliseerd dashboard met het volledige aanbod en rijke mogelijkheden tot zelfactivatie, metingen en data analyse.

 • Bestaande modules makkelijk te koppelen
 • Nieuwe modules makkelijk te ontwikkelen
 • Activeer werknemers en houdt gebruikers continuïteit real time bij
 • Meet de effecten van uw gehele vitaliteits aanbod en analyseer waar geoptimaliseerd kan worden
 • Meet het rendement op uw investeringen

Wat kunt u verwachten?

Nooit meer problemen met activeren, aanbod waar geen gebruik van gemaakt wordt of ingewikkelde software voor uw personeel. Onze software is uniek en ontwikkeld in samenwerking met de grootste bedrijven in Nederland.

 • Een volledig geïntegreerd online platform in de organisatie
 • Gepersonaliseerde inzichten voor de gebruiker over zijn/haar vitaliteit
 • Real time inzicht in de vitaliteit en verzuim van uw medewerkers
 • Gebruiksintensiteit van uw vitaliteits aanbod
 • Stuurrijke informatie voor HR

Ervaring klanten

Onze gebruiksintensiteit staat vooralsnog al drie jaar op een gemiddelde van 85%. Wij weten (omdat we het meten) dat dit aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van onze modules ligt gecombineerd met onze inspirerende activatiecampagnes.

- Anonieme werkgever

ga van curatief naar preventief met ideefix innovations.

orange bar

Deelt u onze visie voor een stressvrij werkend Nederland en gelooft u ook in preventief investeren in mens, management en cultuur? Neem vandaag dan nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om meer te weten over onze oplossingen voor uw organisatie. We hebben het voor u makkelijk gemaakt in drie simpele stappen:

step1

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Tijdens dit gesprek kunnen we een vervolg afspreken in de vorm van een kennismakingsworkshop voor HR en MT binnen uw organisatie.

step1

Rendementsprognose

Wij maken vrijblijvend een rendementsprognose voor u op maat op basis van de gegevens beschikbaar binnen uw organisatie.

step1

Kennismakingsworkshop op maat

Bij interesse bieden wij graag een kennismakingsworkshop aan waarin wij:

 • Kerninzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de belangrijkste trends delen
 • Het MT en leidinggevenden enthousiasmeren voor een preventieve aanpak in uw organisatie
 • Een interactieve introductie geven van de 7 pijlers van een stressbestendige organisatie

Neem vandaag nog contact op voor de start van een stressbestendige organisatie.

orange bar
stress-resistant