On-Boarding van Duurzaam Personeel.

orange bar

Ondersteun uw personeel om vanaf de eerste dag optimaal te functioneren. Nieuwe werknemers zijn vaak ambitieus en niet vies van overuren maken. En goede mensen wilt u behouden. Hoe stressbestendiger ze zijn, hoe duurzamer de relatie tussen werknemer en werkgever.

Hoe onderscheid uw organisatie zich in het onboarding proces?

Als organisatie is het uitdagender dan ooit om talent aan te trekken en vast te houden. Werknemers verwachten dan ook steeds meer van hun toekomstige werkgever. U heeft zoals andere organisaties wellicht al een inhoudelijk onboarding proces of zelfs een uitgebreide employee journey. Maar zit hier ook het onderdeel vitaliteit en veerkracht in? En levert dit genoeg rendement op? Nu kunt u echt onderscheidend zijn in het onboarden en binden van uw nieuwe werknemer door een wetenschappelijk gefundeerd onderdeel in uw onboardingsproces toe te voegen op het gebied van vitaliteit. Investeer vanaf dag 1 in de vitaliteit en veerkracht van nieuwe medewerkers en creëer een duurzame relatie.

Onze aanpak

Ons vitaliteit aanbod voor onboarding bestaat uit een wetenschappelijk gevalideerde vitaliteitsscan, een reeks van 7 evidence based vitaliteit modules en een persoonlijk dashboard om de voortgang bij te houden. Daarnaast helpen wij uw nieuwe medewerker intrinsiek gemotiveerd te houden om te werken aan hun vitaliteit en groei door middel van intervisies.

  • Wetenschappelijke vitaliteitsscan voor uw nieuwe werknemers
  • Integrale training met 7 interactieve en hoog gewaardeerde modules
  • Activatiecampagne in de vorm van een doorlopende learning subscription
  • Structurele intervisies in de vorm van persoonlijke 1-op-1 gesprekken

Wat kunt u verwachten?

Ons onboarding aanbod is uniek en ontwikkeld vanuit een veelvoorkomende marktvraag van onze klanten. Het volledige aanbod is getest voor optimale gebruiksvriendelijkheid en impact en wetenschappelijk onderbouwd.

  • Profilering van uw organisatie als betrokken en mensgerichte werkgever
  • Nieuwe werknemers die verantwoordelijkheid nemen voor hun vitaliteit en groei
  • Lange termijn reductie van verzuim door aan de voorkant te investeren

Ervaringen van klanten

89%

Gebruikers intensiteit door middel van activatiecampagne

100%

Aanbeveling klanten

People are more frank and vocal about their experiences with stress, and the process strengthened the team spirit in general.

- Anonieme gebruiker

ga van curatief naar preventief met ideefix innovations.

orange bar

Deelt u onze visie voor een stressvrij werkend Nederland en gelooft u ook in preventief investeren in mens, management en cultuur? Neem vandaag dan nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om meer te weten over onze oplossingen voor uw organisatie. We hebben het voor u makkelijk gemaakt in drie simpele stappen:

step1

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Tijdens dit gesprek kunnen we een vervolg afspreken in de vorm van een kennismakingsworkshop voor HR en MT binnen uw organisatie.

step1

Rendementsprognose

Wij maken vrijblijvend een rendementsprognose voor u op maat op basis van de gegevens beschikbaar binnen uw organisatie.

step1

Kennismakingsworkshop op maat

Bij interesse bieden wij graag een kennismakingsworkshop aan waarin wij:

  • Kerninzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de belangrijkste trends delen
  • Het MT en leidinggevenden enthousiasmeren voor een preventieve aanpak in uw organisatie
  • Een interactieve introductie geven van de 7 pijlers van een stressbestendige organisatie

Neem vandaag nog contact op voor de start van een stressbestendige organisatie.

orange bar
stress-resistant