Vitaliteit voor de gehele organisatie.

orange bar

De beste tools, coaching en kennis aanbieden aan iedere medewerker binnen uw bedrijf zodat men altijd en overal kan werken aan de eigen vitaliteit voor een paar euro per werknemer per jaar. Ideefix HR Innovations heeft jarenlang gewerkt om een schaalbaar aanbod te ontwikkelen zodat heel Nederland toegang heeft tot de beste tools en trainingen om stressbestendig, vitaal en gelukkig te worden.

Hoe wordt uw organisatie vitaal op grote schaal?

Organisaties kunnen niet langer wachten tot het mis gaat. Verzuimkosten lopen op tot in de miljoenen per organisatie en mensen moeten te lang wachten op passende ondersteuning. Ons diepgaande onderzoek met partners zoals het Academisch Medisch Centrum, Instituut Gak en Zilveren Kruis heeft laten zien dat HR afdelingen niet langer curatief hun mensen willen ondersteunen: preventie is de nieuwe modus waar zowel de werknemer als de organisatie op zit te wachten. Dat vraagt om een vitaliteitsaanbod dat meetbaar, schaalbaar en up-to-date is met de nieuwste kijk op stress.

Onze aanpak

Ideefix HR Innovations levert een preventief programma aan het gehele personeel van uw organisatie met de ideale combinatie tussen interactieve online modules en incompany trainingen. Ons aanbod bestaat uit zelfmetingen, een gepersonaliseerd dashboard en op maat gemaakte trainingsmodules. Wij analyseren geanonimiseerde data, volledig AVG bestendig. Dit levert stuurrijke informatie op voor HR en leidinggevenden om datagedreven keuzes te maken.

  • Elke werknemer een persoonlijk dashboard voor optimale zelfregulatie
  • Leidinggevenden krijgen incompany training op maat voor interactieve regulatie
  • Stuurrijke informatie voor HR en leidinggevenden voor beleid- en besluitvorming

Wat kunt u verwachten?

Onze integrale, preventieve aanpak is uniek en gevalideerd bij grote organisaties. Klanten als Tata Steel Europe, Clingendael Instituut en het Ministerie Justitie en Veiligheid gingen u voor. Zij zagen tijdens en na de interventie onder andere:

  • Een meetbaar hogere vitaliteit, veerkracht en werkcapaciteit
  • Een vermindering van verzuim en significante besparingen verzuimkosten
  • Een betere werkcultuur op gebied van veiligheid, bevlogenheid en communicatie
ideefix-tatasteel-1.0.jpg

Ervaring Tata Steel

Het doel van Tata Steel is om iedere professional te laten meegroeien met de huidige en toekomstige ontwikkelingen van de organisatie. Professionals bij Tata Steel moeten nu en in de toekomst verschillende werkzaamheden en rollen adequaat blijven vervullen, wat duurzame vitaliteit, leer- en veerkracht vraagt. De volgende resultaten werden bij Tata Steel behaald:

67,5%

Gemiddelde verhoging in persoonlijke vitaliteit

60%

Gemiddelde verhoging op persoonlijke stressbestendigheid

89%

Gemiddelde intensiteit van gebruikers online

Ik observeer meer, ben me bewuster van mijn omgeving en mijn collega’s.

- Anonieme gebruiker

ga van curatief naar preventief met ideefix innovations.

orange bar

Deelt u onze visie voor een stressvrij werkend Nederland en gelooft u ook in preventief investeren in mens, management en cultuur? Neem vandaag dan nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om meer te weten over onze oplossingen voor uw organisatie. We hebben het voor u makkelijk gemaakt in drie simpele stappen:

step1

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking om te bespreken wat wij voor u kunnen doen. Tijdens dit gesprek kunnen we een vervolg afspreken in de vorm van een kennismakingsworkshop voor HR en MT binnen uw organisatie.

step1

Rendementsprognose

Wij maken vrijblijvend een rendementsprognose voor u op maat op basis van de gegevens beschikbaar binnen uw organisatie.

step1

Kennismakingsworkshop op maat

Bij interesse bieden wij graag een kennismakingsworkshop aan waarin wij:

  • Kerninzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de belangrijkste trends delen
  • Het MT en leidinggevenden enthousiasmeren voor een preventieve aanpak in uw organisatie
  • Een interactieve introductie geven van de 7 pijlers van een stressbestendige organisatie

Neem vandaag nog contact op voor de start van een stressbestendige organisatie.

orange bar
stress-resistant